SPOTT WORKSHOPS
3 dagen vol dansen, zingen, muziek en natuurlijk vooral toneelspelen! Voor jongens en meiden van 8 t/m 12 jaar.

Je bent net klaar met school, de zomer begint en wie weet werken je ouders nog. Je gaat (nog) niet op vakantie, maar het is tijd om leuke dingen te gaan doen! Hou jij van zingen, dansen en toneelspelen? Dan is SPOTT Workshops zeker iets voor jou!
SPOTT wil kinderen wegwijs maken in het toneelspelen, zingen en dansen. Daarom hebben we een speciaal programma samengesteld waarin we een aantal aspecten naar voren laten komen, zoals improvisatie, lichaamsexpressie en zang.

Op alle drie de dagen zullen gastdocenten een deel van de dag invullen. Zo zal een professionele danseres de kinderen begeleiden bij lichaamsexpressie en dans, en zal een geoefend gitarist met de kinderen een liedje schrijven en muziek maken.
Floriane Jaspers en Bregje Benecke zullen deze workshop leiden en samen met de kinderen en gastdocenten er drie spetterende dagen van maken. Kortom een enthousiast en jong team dat graag een goede start van de vakantie maakt!

De workshop zal op 6, 7 en 8 juli gehouden worden in Galerie Acculade te IJburg. Elke dag van half tien tot vier uur; op de laatste dag zullen we als afsluiting met de kinderen samen avondeten en eindigt de dag om half 7.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus wees er snel bij!

Heeft u vragen, stuur dan een mail naar:
spott_workshops@hotmail.com


SPOTT
Stimulerende Producties voor Opkomend Toneel Talent
Floriane Jaspers en Bregje Benecke