Door Meditatie en Mindfulness ontspannen en genieten in het hier en nu.
In de reeks 8 bijeenkomsten zullen we elke avond andere vormen van meditaties en ontspanningsoefeningen aanbieden zodat je kan ervaren welke vorm het beste bij jou past.

We beginnen met korte stretch of yogaoefeningen en gaan dan over in het ervaren van kortdurende meditaties. Dit zijn meditaties die je in je dagelijkse leven zelf kan doen.

We zullen in de bijeenkomsten stilstaan bij hoe je meer momenten vanuit mindfulness en ontspannen kan leven. We inspireren elkaar hiertoe.

Mindfulness en meditatie betekent in onze visie: getuige zijn van jezelf, zonder te oordelen. Je bent je bewust van wat je er is op dit moment is, wat je ziet, hoort en voelt. Je bent getuige en kijkt zonder oordeel naar je gedachten, je sensaties, gevoelens in je lijf, je neigingen, je zorgen, je energie.

Hier tijd voor vrij maken, ook al is het maar 10 minuten per dag, is gezond. Het haalt je uit je hoofd en brengt je meer in je lijf en in het moment. Je relativeert je dagelijkse bezigheden en zorgen. Je krijgt frisse energie en voelt je lichter en blijer. Je gaat meer genieten van het hier en nu. Het is stimulerend om dit met andere mensen te doen, het gezamenlijk doen creëert namelijk een energie waardoor je nog dieper ontspant en meer stiltemomenten in jezelf kan ervaren.

kijk op www.miraconsult.nl voor info

aanmelding via atenklooster@hotmail.com

En als je dit in je dagelijkse leven weet toe te passen heeft dit ook invloed op je relaties, je kinderen, je partner, je vrienden en je functioneren in je werk.


September 8 bijeenkomsten van 20.30 uur tot 21.30 uur (deze groep is bijna vol)

en 8 bijeenkomsten van 19.15 uur tot 20.15 uur (in deze groep is het ook mogelijk alleen de eerste 4 keer mee te doen)woensdag 16, 23, 30 september, 7, 21, 28 oktober, 4, 18 november

Kosten 95 euro voor een reeks van acht keer

Opgave kan via de mail atenklooster@hotmail.com

of telefonisch 06-142 17 402

kijk voor meer informatie op http://www.miraconsult.nl (cache)


Miraconsult: ook voor loopbaancoaching, relatiegesprekken, familieopstellingen en persoonlijke coaching en counselling