BeauNu heeft uniek concept

Tegenwoordig kampen veel mensen met chronische klachten die veroorzaakt worden door een druk en stressvol leven. In kliniek voor natuurgeneeskunde BeauNu wordt samen met de klant gekeken hoe men een gezondere levensstijl kan creëren.
Bij BeauNu wordt natuurgeneeskunde gecombineerd met levensstijl coaching. De behandeling past zich aan de huidige levensstijl aan, waardoor het goed is vol te houden en klachten snel verminderen.
Op dinsdag 13 april 2010 opent BeauNu haar deuren met dit unieke concept. Of het nu gaat om chronische klachten, darmproblemen, overgangsklachten, lusteloosheid of vermoeidheid. Bij BeauNu kan iedereen met zijn of haar klachten terecht.

Klassieke opleiding

BeauNu is opgericht door Samyrah Bosch. Zij is gekwalificeerd therapeut in orthomoleculaire geneeskunde, fytotherapie en natuurgeneeskunde. Zij werkt als Health & Lifestyle Coach, waarmee zij mensen adviseert over hun levensstijl.
"Ik volgde mijn opleiding aan The College of Naturopathic Medicine in Londen, waar ik mijn bachelor diploma’s behaalde in orthomoleculaire geneeskunde, fytotherapie en natuurgeneeskunde. Ik deed drie jaar praktijkervaring in Londen op en in India vergrootte ik mijn kennis van ayurvedisch geneeskunde".
Uit eigen ervaring weet zij dat het niet meevalt wanneer klachten aanblijven en/of verergeren. "Elke dag inspireert het mij weer om klanten te adviseren over voeding, dieet, supplementen, tincturen en een gezonde levensstijl."

Vergoeding zorgverzekering

BeauNu is aangesloten en geregistreerd bij de beroepsverenigingen MBOG en NWP.
Vrijwel alle ziektekostenverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de behandelingen van BeauNu.

Haveneiland-West

BeauNu is te vinden in de gloednieuwe praktijk-IJburg aan de Daguerrestraat 140 op het Haveneiland-West. Hierin zijn al diverse specialisten gevestigd op het gebied van complementaire geneeskunde. Naast behandelingen van acupunctuur, homeopathie, psychotherapie en shiatsu is er nu ook een kliniek voor natuurgeneeskunde. De praktijk is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer (IJtram 26) en voor auto´s is er volop parkeergelegenheid. De openingstijden van BeauNu zijn van maandag t/m donderdag van 9.00-17.00 uur of op afspraak thuis. Voor meer informatie: www.beaunu.com