IJBURG - Yoga voor iedereen: ervaren of onervaren, in topvorm of juist helemaal niet, jong of oud, spiritueel of broodnuchter. Dat is Naar Zee, een nieuw yogacentrum op IJburg. Uniek gelegen aan het IJmeer met uitzicht op het water.

Oprichter Kitty Steenvoort wil yoga dichter bij Amsterdammers brengen. “Er bestaat niet zoiets als een yogalichaam. Yoga kan echt voor iedereen waardevol zijn. Met elk lijf – ongeacht lenigheid, leeftijd of gewicht – kun je yoga beoefenen.”
Uitgangspunt van Kitty Steenvoort (51) is dat ontspanning de eerste stap is naar balans en een beter gevoel. Naar Zee biedt de rust en ruimte die daarvoor nodig zijn. “Het gaat mij er om dat je bij Naar Zee helemaal weg bent van alles”, aldus Kitty Steenvoort.

Balans
Na 15 jaar les te hebben gegeven in verschillende ruimtes in Amsterdam, heeft Kitty Steenvoort een eigen studio aan de Bert Haanstrakade die helemaal bij haar past. “De reacties van mijn klanten bij binnenkomst zijn heel positief. Alles ademt rust en dat spreekt hen aan. Deze unieke plek aan het water is niet alleen heel mooi, maar ook stil. De verbinding met de natuur en de elementen zijn tastbaar. Het schitterende uitzicht, de weidsheid van de lucht en het meer, en de constant wisselende kleur van het licht versterken het gevoel van tijd en ruimte. Hier laat je de boel de boel en kom je tot jezelf.”


Groeps- en privéles
Bij Naar Zee kunnen mensen groeps- en privéles volgen, heel actieve of rustige lessen, niet alleen op de yoga-mat maar ook stoel-lessen. Naast verschillende yogavormen, zoals Kundalini yoga, staan op het gebied van gezondheid en welzijn ook andere lessen, behandelingen en workshops op het programma. Meditatie bijvoorbeeld, coaching, massage en therapieën. Ook wie lichamelijke klachten heeft als pijn, slapeloosheid, en moeheid, kan terecht bij Naar Zee. Voor alle groepslessen is bij Naar Zee een proefles te volgen.
Kitty Steenvoort heeft haar zwangerschapsyogalessen en babymassage ook in Naar Zee Yoga.

Contact
Naar Zee Yoga bevindt zich aan de Bert Haanstrakade 102 Amsterdam.
Website: www.naarzeeyoga.nl
Facebook: Naar Zee Yoga

Voor meer informatie:
Kitty Steenvoort
M 06 10764866
T 020 - 4638805
E post@kittysteenvoort.nl