URLhttp://www.destentor.nl/regio/7602009/PVVer-bedreigde-bezitters-honden.ece
In buffer gebrachtdonderdag 11 of November, 2010 UTC [18:56:28]

Deze paginaversie komt uit de buffer. (klik hier om de Google buffer van deze pagina te zien.)

'PVV'er bedreigde bezitters honden' - Regio - Stentor

STN

'PVV'er bedreigde bezitters honden'

donderdag 11 november 2010 | 06:02 | Laatst bijgewerkt op: donderdag 11 november 2010 | 06:57

Tekstgrootte tekst verkleinentekst vergroten
Kamerlid Eric Lucassen (PVV). Foto: ANP

Kamerlid Eric Lucassen (PVV). Foto: ANP

DEN HAAG - PVV-Kamerlid Eric Lucassen wordt ervan beschuldigd dat hij tussen 2006 en 2009 voormalige buurtbewoners heeft bedreigd en geïntimideerd.

De 72-jarige Evert Veldmeijer stelt dat hij en anderen meermalen zijn belaagd toen ze hun hond uitlieten. De man heeft vier keer aangifte gedaan tegen de PVV'er, onder meer nadat die hem had nat gegooid met een emmer water. "Ik ben nog steeds bang voor hem."

De incidenten dateren uit de tijd dat Lucassen in Haarlem-Noord woonde. Veldmeijer passeerde het huis van Lucassen regelmatig met zijn hond. Daarbij werd hij naar eigen zeggen drie keer overgoten met een emmer water, waarbij zijn gehoorapparaat stuk ging. Een andere keer werd hij 'honderden' meters hinderlijk achtervolgd.

In het tv-programma Uitgesproken WNL deden gisteravond meer buurtbewoners hun beklag. Lucassen schold vrouwen uit voor 'dikke zeug' en 'kankerhoer' en dreigde zoutzuur over een echtpaar te gooien. De politie wil geen mededelingen doen. Het Openbaar Ministerie weerspreekt dat de zaak onder de rechter is.

Lucassen laat weten dat er van bedreigend gedrag geen sprake is. Volgens hem waren 'incidenten' het gevolg van een 'langlopend meningsverschil' over hondenpoep. PVV-leider Geert Wilders gaat beschuldigingen over bedreigingen en intimidaties door PVV-Tweede Kamerlid Eric Lucassen de komende dagen ,,tot op de bodem uitzoeken''.

 
Reacties
laatste eerstSorteer reacties

Het is aan een aantal reacties te zien dat ze op het partijburo van de PVV overuren maken om alle (kranten) forums zoals deze te bestoken.
Ze kunnen niet zeggen dat het bericht over deze geweldadige PVVer van links komt want dat nieuws is door de rechtse Telegraaf en het rechtse Geenstijl bekend gemaakt.
De PVV lijkt crimineler dan alle k-marokaantjes bij elkaar.http://sargasso.nl/archief/2010/11/11/pvv-fractie-goed-voor-503-jaar-celstraf/
Jan - 11-11-2010 | 20:48
Beste Hierro, bij de PVV hoeft ze niet met een loep te zoeken. Het schuim komt daar vanzelf boven drijven.
Armand - 11-11-2010 | 20:48
Als de PVV een partij zou zijn met leden dan zou dit natuurlijk een ramp zijn. Nu zijn alleen stemmers zeer teleurgesteld. Sterker nog als dit nog even doorgaat stemmen we niet eens meer op Geert Wilders . (namens de 15 miljoen : yochem)
yochem - 11-11-2010 | 20:48
Ligt dat nou aan mij of heeft die vent nou zo'n rotkop???
Sint Maarten - 11-11-2010 | 20:41
ze zijn wel volop bezig pvv,ers door te lichten! moeten ze bij de rest van politiek den haag ook maar eens doen! wil wel eens zien welke beerput er dan open gaat!
zuigers - 11-11-2010 | 20:41

Reageren

blij blozend boos cool verrast droevig egaal gemeen huilend vertwijfeld knipoog lachen rollendeogen tongeruit wijdogig

De website van de Stentor is een platform voor discussie. Lezers wordt de gelegenheid geboden om in forums te reageren op geselecteerde artikelen, commentaren en columns. Scherpe en kritische reacties dragen bij aan het debat. Om de discussie in goede banen te leiden, gelden de volgende spelregels:


1. Elke reactie wordt vooraf door de redactie beoordeeld. De redactie heeft het recht om zonder verdere toelichting bijdragen te weigeren, te bewerken of in te korten.

2. Reacties moeten kort en bondig zijn (maximaal 500 tekens), leesbaar en begrijpelijk zijn en inhoudelijk betrekking hebben op het onderwerp van het betreffende artikel.

3. Voor de discussie gelden elementaire fatsoensnormen. Schuttingtaal en scheldwoorden zijn niet toegestaan.

4. Reacties die beledigend of discriminerend zijn, bedreigingen bevatten of oproepen tot haat of geweld worden niet geplaatst.

5. Reacties mogen geen privťgegevens van derden bevatten.

6. Reacties die anoniem zijn of onder een valse naam worden ingestuurd, kunnen worden geweigerd.

7. Reacties mogen geen auteursrechten overtreden en geen commerciŽle boodschappen bevatten.

8. De Stentor staat open voor kritiek – zowel positief als negatief – op de krant en op haar redacteuren. Correcties en aanvullingen op artikelen zijn welkom. Inhoudsloze kritiek wordt niet geplaatst.

9. Het IP-adres vanwaar wordt gereageerd wordt altijd vastgelegd.

10.Reacties of citaten daaruit mogen worden gebruikt in de papieren krant.


De redactie is niet kinderachtig. Laat u dus niet ontmoedigen door de spelregels. Ze zijn uitsluitend bedoeld om een goede discussie te bevorderen. De redactie gaat zorgvuldig te werk. Mocht u desondanks reacties op de website ontdekken die in strijd zijn met de spelregels of anderszins niet door de beugel kunnen, laat ons dat dan weten via e-mail .


Headlines

StentorTV

Discussie

Alcoholslot een goed plan?

Vanaf 2011 kan in de auto van een probleemdrinker een alcoholslot worden aangebracht. Als de eigenaar teveel drink, start de auto niet. Vindt u dit een goed plan?

  • www.autotrack.nl
  • www.jobtrack.nl
  • www.mensenlinq.nl
  • www.funda.nl
  • www.kleintjesmarkt.nl
  • www.benzeker.nl
  • www.deondernemer.nl
  • www.careerid.nl
  • www.lekkerpuzzelen.nl