URL http://www.smoothrelief-acupunctuur-amsterdam.nl
In buffer gebracht zaterdag 30 Juni, 2018 CEST 11:32:45

Deze paginaversie komt uit de buffer. (klik hier om de Google buffer van deze pagina te zien.)

Smooth Relief Acupunctuur Amsterdam Rokin + zaterdag zondag avond

Smooth Relief Acupunctuur Amsterdam

Acupunctuurpraktijk van Mirjam van Huis op het Rokin – vlakbij de Dam

Smooth Relief Acupunctuur Amsterdam is de praktijk van Mirjam van Huis, gevestigd op Rokin 91 Achter (in het rustige achterhuis), vlakbij de Dam. Daarnaast is er een dependance op M.L.Kinglaan 44 te Castricum. Mirjam werkt ook buiten kantooruren, in de avond en in het weekend. Op woensdag, donderdag en zaterdag werk zij in Amsterdam (op woensdag en donderdag tot ’s avonds) en op zondag in Castricum. (NB Castricum ligt 25 minuten rijden van Amsterdam).

Wat is acupunctuur?

Acupunctuur is een techniek uit de Traditional Chinese Medicine (TCM). Op punten die op energiebanen liggen worden naalden gezet. De naalden blijven zo’n 30 minuten zitten. Het geeft verlichting van klachten en herstelt de balans van lichaam en geest.

Na een uitgebreid intakegesprek vóór iedere behandeling worden de naalden gezet. Vaak wordt er geprikt in onderbenen, onderarmen, buik en hoofd. Soms wordt er aan de rugzijde van het lichaam behandeld of in zijligging. Het gaat om Klassieke Acupunctuur / Chinese acupunctuur. Mirjam van Huis prikt op een rustige en voorzichtige manier.

Traditionele Chinese geneeskunde gaat uit van een eeuwenoude theorie over organen, waarbij energie via de energiebanen van het ene naar het ander orgaan stroomt. Acupunctuur kan deze energiestroom beïnvloeden door naalden te zetten. Of, als je niet van naalden houdt, door middel van acupressuur – met gebruik van duimen / massage op deze drukpunten. Jouw eigen lichaam kan op deze manier de balans herstellen. Door middel van acupunctuur (of acupressuur) wordt het zelfhelend vermogen van jouw lichaam aangesproken.

Ook kunnen er in spierknopen, ook wel Triggerpoints genaamd, naalden worden gezet. In de Traditionele Chinese geneeskunde worden dit Ashi-punten genoemd. Deze methode wordt gebruikt ter ontspanning van spieren en voor behandeling van pijn.

Naast Klassieke Acupunctuur kan Mirjam werken met ‘The Balance methode of dr Tan’. Bij chronische pijn wordt er dan op een andere plek geprikt dan waar de pijnplek zit. Bijvoorbeeld de andere arm of been. Zo worden er geen extra pijnprikkels toegevoegd aan het aangedane gebied en ontstaat er toch verlichting.

Acupunctuur kan verlichting geven bij een groot scala aan klachten.

Specialisaties van Mirjam – zijn onder andere: fertiliteit/ ondersteuning bij zwangerschap IUI, IVF; menstruatie klachten; overgang / menopauze, stress en burn-out; emotionele klachten; ADHD of ADD:(chronische) vermoeidheid; slaapproblemen; hoofdpijn, migraine en whiplash; tinnitus / oorsuizen, maag- en darmklachten; afvallen; allergieën; stoppen met roken; hoge bloeddruk, hartkloppingen, chronische pijn; neuropatie, post-operatieve pijn, trauma, kaakpijn, kiespijn, aangezichtspijn, bells palsy artrose, artritis, reuma; fybromyalgie, pijn klachten aan het bewegingsapparaat (spieren, pezen en botten); RSI, hielspoor, hallux valgus, jicht. Zie de betreffende pagina waar acupunctuur zoal geschikt voor is en bekijk meer uitgebreid de specialisaties van Mirjam. Zie pagina: Soorten klachten.

In praktijk Smooth Relief kun je terecht voor

 • Een Acupunctuur behandeling.
 • Een combinatie behandeling Acupunctuur met Voedingsadvies. Dit is een acupunctuur behandeling met een persoonlijk voedingsadvies. Meer hieover zie: Voedingsadvies Amsterdam
 • Een combinatie behandeling Acupunctuur en Massage – voor pijnklachten aan het bewegingsapparaat is ook acupunctuur in combinatie met massage mogelijk, er wordt gebruik gemaakt van een techniek op het bindweefsel: Diepe Weefsel Massage; en van Triggerpoint Massage en Acupressuur / Tuina.

Mirjam van Huis van Smooth Relief Acupunctuur Amsterdam

Mirjam van Huis (1969)

heeft Psychologie en Filosofie gestudeerd aan de UvA. Zij is daarna een opleiding voor Massagetherapie en een Acupunctuur opleiding gaan doen, beiden in Amsterdam en beiden op HBO niveau. Zij studeerde cum laude met gemiddeld een 9 af in Acupunctuur en is docent Diepe Weefsel Massage geweest aan de Academie voor Massage en Beweging.

Zij houdt sinds 2001 (17 jaar) praktijk in Amsterdam Centrum, momenteel op Rokin 91 achter, ingang Kalfsvelsteeg (in een rustig achterhuis). De praktijk ligt op 2 tramhaltes afstand van Amsterdam Centraal Station, halte Spui (op het Rokin).  Daarnaast houdt zij een dag in de week praktijk in Castricum.

Tarieven / prijzen behandelingen

 • Eerste acupunctuur behandeling met intake: 75 minuten – €90
 • Vervolgbehandelingen  acupunctuur (losse behandeling): 60 minuten – € 80, ooracupunctuur is mogelijk.

Info ooracupunctuurhttp://www.smoothrelief-acupunctuur-amsterdam.nl/ooracupunctuur-amsterdam/

 • Acupunctuur met 10 minuten massage of alleen massage: 75 minuten – €90
 • Acupunctuur met 25 minuten massage of een anderhalfuurs massage: 100 minuten – €115
 • Uitgebreid voedingadvies + acupunctuur behandeling: 75 minuten – €90, vraag hier expliciet naar bij Mirjam. Vervolgtrajecten / kortingpakketten mogelijk. Daarnaast zijn er bij de andere acupunctuur behandelingen kleine voedingsadviezen mogelijk. En behoren een telefonisch voedingsadvies consuten tot de mogelijkheden. Meer info hierover: http://www.smoothrelief-acupunctuur-amsterdam.nl/voedingsadvies-amsterdam/

In verband met de tijdsplanning graag van te voren aangeven of je acupunctuur, acupunctuur met 10 minuten massage, acupunctuur met 25 minuten massage of 75 of 100 minuten massagetherapie wilt.

In sommige gevallen is 20 minuten massage in combinatie met een verkorte acupunctuur behandeling mogelijk in de 75 minuten behandeling.

Drie kortingspakketten voor alleen acupunctuur (vraag advies aan Mirjam welk pakket het beste bij je klacht past)

 • Traject van 8x bij 1× per 2 weken behandeling  (1e behandeling intake + acupunctuur 75 min – €90 + 7x 60 minuten – €75 euro per vervolgconsult). Dit aanbod geld alleen voor acupunctuur.

Als het voor de effectiviteit van de behandeling nodig is om wekelijks te komen,

 • Traject van 7 x wekelijks (intake + 6x 45 minuten – €65 per vervolg consult)

Het is mogelijk verkorte behandelingen van wekelijks 45 minuten voor €65 per keer af te nemen, na de eerste langere intake behandeling van 75 minuten voor €90. Wat ik dan doe is een traject van wekelijks 6 x 45 minuten (Dus 7x: na de intake behandeling nog 6 behandelingen). Na deze 7x evalueren we en kijken we hoe we de behandelingen vervolgen. (Dit is een aanbod voor alleen acupunctuur).

 • Traject van 10x bij 2x per week behandeling (met name bij pijnklachten) (1e behandeling intake + acupunctuur 75 min – €90 + 9 x 45 minuten – €55 euro vervolgconsult). Dit aanbod geld alleen voor acupunctuur.

Met name met pijn patiënten spreek ik soms ook twee keer per week af (om de pijn voor te zijn). Lees: http://www.smoothrelief-acupunctuur-amsterdam.nl/acupunctuur-pijn-amsterdam/

Er is een pinautomaat aanwezig.

Aantal behandelingen

Veel mensen vragen me: ‘Hoeveel behandelingen heb ik nodig? Dan zeg ik meestal een keer of 10. Om effect en profijt  te hebben van acupunctuur: heb je 2x p/w, 1 x p/w, of tweewekelijks en van massagetherapie: tweeweelijks, zo’n 7-10 behandelingen nodig. Daarna bouwen we af naar elke 3 á 4 -6 weken. Sommige mensen blijven maandelijks een onderhoudsbehandeling nemen. Als je je klachten al erg lang hebt kan het aantal behandelingen dat je nodig hebt meer zijn.

Onderhoudsbehandelingen

Onderhoudsbehandelingen kun je elke maand, elke twee maanden, of elke drie maanden nemen.

Openingstijden

Praktijk in Amsterdam:

Woensdag – ochtend middag avond (tot 20.00)

Donderdag – middag en avond (tot 21.00)

Zaterdag – ochtend en middag

Praktijk in Castricum: zondagen van 13.30 – 22.00 (M.L.Kinglaan 44)

Vergoeding Zorgverzekering

Informeer welke verzekeringen vergoeden! Aanvullende polissen vergoeden mijn consult (zowel voor Acupunctuur als Massage therapie) als Natuurgeneeskunde voor gemiddeld 50%-100% van 12 à 16 behandelingen. Géén doktersverwijzing nodig. Ik ben lid van de VNT; Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten, licentienr. 04069 en ik ben lid van het RBZC  (overkoepelende organisatie).

NB. Natuurgeneeskunde zit in het aanvullende pakket van de zorgverzekering, consulten gaan daarom niet van het eigen risico af.

Bel ruim 24 uur van te voren af, anders wordt het gehele consult bedrag in rekening gebracht.

Wil je een afspraak of meer informatie?

Mail of bel Mirjam van Huis

‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’

info@smoothrelief.com

06-15630276

~ Smooth Relief Acupunctuur Amsterdam ~

 • acupunctuur Limmen Akersloot, Heemskerk, Beverwijk

Voedingsadvies vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde

Mirjam geeft ook voedingsadviezen

Het is een combinatie behandeling Acupunctuur met Voedingsadvies is een mogelijkheid. Een acupunctuur behandeling met een persoonlijk voedingsadvies vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Lees verder

Voedingsadvies-Amsterdam

Soorten klachten

Welke klachten behandelt Mirjam van Huis zoal?

Acupunctuur (en Acupressuur) geeft verlichting bij een groot scala aan klachten. De WHO (World Health Organisation) erkent Acupunctuur als behandelmethode van een honderdtal klachten. Zie onderaan deze pagina een lijst van klachten dat Mirjam van Huis zoal behandelt.

Je kunt uitgebreide informatie vinden over Acupunctuur, Chinese voedingsleer, Massagetherapie en Qigong op het blog van Mirjam:

http://www.smoothrelief.com/blog-2

Specialisaties van Mirjam:

Acupunctuur bij (chronische) pijn

Acupunctuur is erom bekend verlichting te brengen bij (chronische) pijn’.

Lees: Acupunctuur bij (chronische) pijn

Pijn klachten aan het bewegingsapparaat

Omdat Mirjam van Huis ook massagetherapeut is, is haar behandelwijze uitermate geschikt om pijnklachten te behandelen.  Pijnklachten aan het bewegingsapparaat kunnen behandeld worden met of zonder aanvullende massage. Denk aan klachten aan onderrug, SI-gewricht, schouder, nek, heup, knie, enkel, frozen shoulder, bursitis, tenniselleboog, polsklachten, RSI.

Zie: Acupunctuur Rugpijn

Zwanger worden – fertiliteit – IUI of IVF behandeling

Ondersteuning bij het zwanger worden op natuurlijke wijze of naast een IUI, IVF, ICSI, Cryo traject. In dit traject zijn wekelijkse behandelingen nodig. Gemiddeld is er naast zo’n drie pogingen behandeling nodig om effect te hebben. Mirjam heeft hier veel ervaring mee.

Zie: Acupunctuur Zwanger worden

Menstruatie klachten

Acupunctuur kan verlichting geven bij een groot scala aan menstruatie klachten en kan zorgen dat de menstruatiecyclus vloeiender en regelmatiger gaat verlopen.

Acupunctuur Menstruatie

Acupunctuur tijdens de zwangerschap

Mirjam van Huis is gespecialiseerd in Acupunctuur tijdens de zwangerschap.

Zie: Acupunctuur tijdens zwangerschap

Stress en burn-out

Je zou het misschien niet verwachten, maar acupunctuur kan heel ontspannend werken door op anti-stress punten te prikken. Mirjam heeft jarenlang mensen met stress en burn-out begeleid zowel met behulp van acupunctuur als massage.

Burnout, een breekpunt in je leven. Hoe pak je het aan?

Lees: Acupunctuur Burnout

Emotionele klachten

Mirjam behandelt verschillende emotionele klachten. Acupunctuur kan helpen bij verlichten van verschillende emoties en gevoelens zoals: boosheid, frustratie, stemmingswisselingen; verdriet en rouw; zorgen en piekeren; angstgevoelens; overconcentratie, overactiviteit, hyperventilatie, of juist sloomheid en drowsiness,  zijn op deze manier te behandelen. Door haar massagetherapie opleiding waar het vak emotioneel lichaamswerk / lichaamsgerichte therapie gegeven werd, heeft zij een stevige therapeutische basis.

Zie: Acupunctuur en emotionele klachten

Acupunctuur bij kinderen (kinderacupunctuur)

lees: blog item

ADHD of ADD

Behandeling bij ADHD of ADD. Volwassenen en kinderen

Meer info: Acupunctuur ADHD

Overgang / menopauze

Mentale ondersteuning in deze ingrijpende levensfase en het helpen verlichten van overgangsklachten.

Zie: Acupunctuur Overgang

Vermoeidheid

Vermoeidheid is een klacht die je met acupunctuur goed kunt behandelen en waar je in het reguliere circuit vaak weinig mee kunt. Graag ondersteun ik je hierin.

Zie: Acupunctuur Vermoeidheid

Slecht slapen – insomnia

Acupunctuur kan helpen bij slaapproblemen. Je kunt kiezen voor een acupunctuur behandeling met of zonder massage. Mirjam heeft veel affiniteit met de behandeling van slaapproblemen.

Zie: Acupunctuur bij Slapeloosheid

Hoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn, medicijn afhankelijke hoofdpijn

Mirjams scriptie ging over: ‘Diagnostiek bij hoofdpijn en migraine in de Chinese geneeskunde’ . Vanaf het begin van haar praktijk behandelt zij hoofdpijn patiënten.

Zie:  Acupunctuur bij hoofdpijn

RSI – CANS

Zowel als massagetherapeut als acupuncturist heeft Mirjam van Huis veel ervaring met RSI. Mirjam vindt het een uitdaging met chronische RSI cliënten te werken. Haar advies is als je met haar in zee gaat, haar een kans te geven je te helpen en niet te snel de behandeling te stoppen. Zij wil je echt helpen om je klachten te verhelpen of te verlichten. Zij gaat haar best voor je doen en vindt het een uitdaging.

Zie: http://www.smoothrelief.com/acupunctuur/acupunctuur-rsi-amsterdam/

Whiplash

Ook heeft zij altijd wel whiplash klanten in haar praktijk en heeft veel ervaring met deze klacht, zowel door middel van acupunctuur als massagetherapie.

Zie: Acupunctuur bij Whiplash

Tinnitus / oorsuizen

Chinese geneeskunde onderscheidt hoge of lage toon tinnitus. Daarbij kan stress, emoties of dieet van invloed zijn.

Lees: Acupunctuur en Tinnitus

Darmklachten

Mirjam van Huis behandelt veel darmklacht cliënten. Zij heeft veel ervaring met spastische darm/ prikkelbare darm syndroom (pds), maar ook andere klachtenpatronen. Mirjam kan, als je dat op prijs stelt, aanvullende voedingsadviezen geven vanuit de Chinese geneeskunde. Daarnaast is een diepe buikmassage mogelijk.

Zie darmklachten: http://www.smoothrelief.com/acupunctuur-darmklachten-amsterdam/

pds: http://www.smoothrelief.com/acupunctuur/pds-acupunctuur/

Maagklachten, misselijkheid, braken

Acupunctuur bij maagreflux of maagzuur, misslijkheid, overgeven / braken, maar ook bij pijn en branderigheid of gevoel van volheid in de maagstreek.

Zie maagklachten: http://www.smoothrelief.com/acupunctuur/acupunctuur-maagklachten/

Afvallen

Afvallen met of zonder voedingsadvies vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het is een combinatie van een algehele acupunctuurbehandeling en ooracupunctuur.

Zie: http://www.smoothrelief.com/acupunctuur-afvallen-amsterdam/

Allergieën

Voedselallergieën (zie: Voedingsadvies), kattenallergie, huisstofmijt allergie, hooikoorts en astma

Zie kattenallergie: http://www.smoothrelief.com/acupunctuur/kattenallergie-acupunctuur/

en

Zie hooikoorts: Acupunctuur bij hooikoorts

Zie huistofmijt allergie: Acupunctuur bij huisstofmijt allergie (acupunctuur bij kinderen)

Stoppen met roken

Mirjams eerste ervaring met acupunctuur (lang voordat zij acupuncturist werd) was stoppen met roken met behulp van acupunctuur. Dit was bij haar ook meteen gelukt. Daarom heeft zij veel affiniteit met het onderwerp.

Het is een combinatie van een algehele acupunctuurbehandeling en ooracupunctuur.

Zie: http://www.smoothrelief.com/acupunctuur-stoppen-met-roken-amsterdam/

Artrose, artritis en reuma

Veel verlichting van pijn mogelijk met behulp van acupunctuur. Acupunctuur met of zonder voedingsadvies gericht op dit ziektebeeld.

Zie: http://www.smoothrelief.com/acupunctuur-reuma-amsterdam/

Fybromyalgie

Zie: http://www.smoothrelief.com/acupunctuur/massage-fybromyalgie-amsterdam/

Lijst van klachten dat Mirjam van Huis zoal behandelt

 • Chronische pijn: neuropathie, post-operatieve pijn, trauma, fybromyalgie, artrose, artritis, reuma, kaakpijn, kiespijn, aangezichtspijn, trigeminusneuralgie, bells palsy, hoofdpijn, buikpijn, maagpijn, menstruatiepijn, hielspoor, hallus valgus, jicht, onbegrepen pijn
 • Pijn klachten aan het bewegingsapparaat; spieren, pezen, gewrichten, botten: Rugklachten, RSI, onderrug, SI- gewricht, schouder, nek, been- en knie- en enkelklachten, frozen shoulder, tenniselleboog, bursitis, polsklachten. Soms wordt er gekozen voor een combinatie van acupunctuur met massagetherapie.
 • Fertiliteit behandeling: zwanger worden, zowel natuurlijk zwanger worden als naast IUI en IVF etc. Ook voor de man: voor het verbeteren van de kwaliteit van het zaad en het reproductiesysteem
 • Gynaecologische klachten: menstruatieklachten, premenstrueel syndroom (PMS), stemmingswisselingen, amenorroe, dysmenorroe
 • Overgang / menopauze: opvliegers, nachtzweten, stemmingswisselingen, slecht slapen
 • Hoofdpijn: spanningshoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn, medicijnafhankelijke hoofdpijn
 • Duizeligheid, vertigo, problemen aan het evenwichtsorgaan
 • Darmklachten / Prikkelbare Darm Syndroom (PDS), obstipatie, diarree
 • Maagklachten / misselijkheid / overgeven
 • Allergieen. Voedselallergieen. Kattenallergie. Hooikoorts. Pollen. Huisstofmijt. Etc.
 • Stoppen met roken. Een combinatie van een algehele acupunctuurbehandeling en ooracupunctuur
 • Afvallen met of zonder voedingsadvies vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het is een combinatie van een algehele acupunctuurbehandeling en ooracupunctuur.
 • Tinnitus / oorsuizen ; diverse oogklachten ; aambeien
 • Stressklachten: stress, burn-out, overspannen, hyperventilatie
 • Slaapproblemen / insomnia: inslapen, doorslapen, verbeteren dag-nacht ritme, jet lag
 • Hypertensie/ hoge bloeddruk / hartkloppingen (al dan niet stressgerelateerd)
 • Emotionele klachten: stemmingswisselingen, depressie, verdriet / verlies, angstig, boos geïrriteerd, zorgen /piekeren, overexcited / hyperactief of juist duf, drowsy, met zware benen
 • Kinderacupunctuur
 • ADHD of ADD. Volwassenen en kinderen
 • Hypothyroidie, hyperthyroidie (bijvoorbeeld de behandeling van allerlei bijwerkingen)
 • Vermoeidheidsklachten: al dan niet chronisch; ME, laag energie niveau
 • Fibromyalgie
 • Ervaring met posttraumatische dystrofie
 • Bells’ palsy
 • RSI
 • Whiplash
 • Reuma, artritis en artrose
 • Klachten gerelateerd aan de Long: astma, allergie, hooikoorts, honden- en kattenallergie, verbeteren van weerstand, hyperventilatie, hoest, griep en verkoudheid
 • Huidklachten: acné, eczeem, netelroos / urticaria, gordelroos, psoriasis
 • Blaasgerelateerde klachten: blaasontsteking, nadruppelen, vergrote prostaat, vochtophoping / oedeem

Behandelingen worden gedeeltelijk vergoed als Natuurgeneeskunde, lid VNT.

Bel ruim 24 uur van te voren af, anders wordt het gehele consult bedrag in rekening gebracht.

Wil je een afspraak of meer informatie?

Mail of bel Mirjam van Huis

‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’

info@smoothrelief.com

06-15630276

~ Smooth Relief Acupunctuur Amsterdam ~

Over mij

Mirjam van Huis (1969)

– eigenaar van praktijk Smooth Relief – heeft van oorsprong Psychologie en Filosofie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna maakte zij een carrière switch. Inmiddels is zij 17 jaar therapeut. Sinds 2001 houdt zij praktijk in Amsterdam Centrum. Ook houd zij een dag per week praktijk in Castricum.

Zij is gediplomeerd acupuncturist, cum laude met gemiddeld een 9 afgestudeerd aan Shenzhou University te Amsterdam. Daarnaast is zij gediplomeerd massagetherapeut, afgestudeerd aan de Academie voor Massage en Beweging te Amsterdam. Beiden opleidingen zijn op HBO niveau. Op de Academie voor Massage en Beweging heeft Mirjam ook gedurende drie schooljaren gewerkt als docent. Daar heeft zij het vak Diepe Weefsel Massage gegeven.

Behalve een gedreven acupuncturist, heeft Mirjam goede therapeutische kwaliteiten. Zij heeft een stevige basis als therapeut, opgedaan tijdens haar opleiding aan de Academie voor Massage en Beweging, door vakken als emotioneel lichaamswerk – lichaamsgerichte therapie – therapeutische vorming.

Aanvullend op acupunctuur heeft Mirjam de jaaropleiding Chinese voedingsleer op de acupunctuur opleiding Qingbai te Amersfoort gevolgd en geeft zij voedingsadviezen vanuit de Traditionele Chinese geneeskunde (in combinatie met een acupunctuur behandeling).

Mirjam heeft interesse in taoïsme en is Qigong docent. Qigong is een bewegingsvorm uit China vergelijkbaar met Tai Chi. De vorm die zij geeft heet Shaolin qigong of medische qigong. De lessen zijn op donderdagochtend in de Kerkstraat te Amsterdam. Zie ook: http://www.smoothrelief.com/shaolin-qigong

‘Waar het, volgens mij, in mijn vak om gaat is het goed afstemmen op ieder individu in al zijn of haar (fysieke, emotionele, mentale) facetten, om zo tot meer (lichaams-) bewustwording te komen‘.

Behandelingen worden gedeeltelijk vergoed als Natuurgeneeskunde, lid VNT.

Bel ruim 24 uur van te voren af, anders wordt het gehele consult bedrag in rekening gebracht.

Wil je een afspraak of meer informatie?

Mail of bel Mirjam van Huis

‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’

info@smoothrelief.com

06-15630276

~ Smooth Relief Acupunctuur Amsterdam ~

Mirjam van Huis

Contact

Smooth Relief Acupunctuur Amsterdam

Rokin 91 achter

1012 KL Amsterdam
T.a.v. Mirjam van Huis
info@smoothrelief.com / 06-15630276

Ingang: Kalfsvelsteeg,
Tweede deur links achter in de steeg in de richting van de Nes.

De praktijkruimtes zijn op 1 en 2 hoog. Bent u slecht ter been? Geef het even aan, dan kan ik u op de eerste verdieping inplannen.

Hoe kom je bij de praktijk Smooth Relief Acupunctuur Amsterdam?

De praktijk is twee haltes met de tram vanaf Amsterdam Centraal Station, tegenover tramhalte Spui (op het Rokin), trams 4, 9, 14, 16, 24 stoppen hier (De 14 gaat niet naar centraal).
Op de Dam stoppen nog meer trams en bussen, vanaf de Dam is het 5 minuten lopen of één halte met de tram.
Parkeergarages in de buurt zijn de parkeergarage onder de Bijenkorf op de Dam of de parkeergarage Waterlooplein. Vanaf het Waterlooplein is het 10 minuten lopen of met tram 9 of 14.

Behandelingen worden gedeeltelijk vergoed als Natuurgeneeskunde, lid VNT.

Bel ruim 24 uur van te voren af, anders wordt het gehele consult bedrag in rekening gebracht.

Wil je een afspraak of meer informatie?

Mail of bel Mirjam van Huis

‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’

info@smoothrelief.com

06-15630276

Vul uw privégegevens in om in contact te komen / een afspraak te maken met Mirjam van Huis:

1 + 2 = ?

© Copyright Smooth Relief