URLhttp://www.Topkarate-Amsterdam.nl
In buffer gebrachtzatedag 07 of November, 2009 UTC [10:36:53]

Deze paginaversie komt uit de buffer. (klik hier om de Google buffer van deze pagina te zien.)

 

TopKarate Amsterdam

 
Home
Wado Ryu
SSCK
HOT NEWS
Alg. nieuws
Media
Wedstrijddata
Lesdagen
Fotoboek
Webshop
Contact
A'dam Open
TKA-Fam.Tree
 
 
 

If you fail to plan, you plan to fail!

   
                 H O M E
                                           K O N I C H I W A

TopKarate Amsterdam is een karatevereniging uit Amsterdam Osdorp. Het is een relatief jonge sportschool wat echter niet te zien is aan het aantal leerlingen, noch aan het niveau van lesgeven.           
    
De karatelessen bij TopKarate Amsterdam (TKA) staan onder leiding van Ida Rinsampessy. Ida Rinsampessy is een oud-leerlinge van oud-Europees Kampioen Wim Mossel.

Ida is net als haar leraar, jarenlang lid geweest van de Nationale Kernploeg van de Karate-Do Bond Nederland en heeft verschillende nationale als internationale prijzen in de wacht gesleept. Kortom, de appel viel ook hier niet ver van de boom.

TopKarate Amsterdam is er voor hen die gewoon karate willen beoefenen zoals breedtesporters dat beogen te doen. Maar TopKarate Amsterdam is er tevens voor de karateka's die wedstrijden willen draaien en willen proberen het hoogste niveau te behalen.  Voor hen is er een wedstrijdselectie. De wedstrijdselectie is aanwezig op vele regionale, nationale en internationale toernooien.


Een karateka bij TopKarate Amsterdam kan o zo goed zijn, maar als zijn of haar schoolprestaties onder de topsportcarrière te lijden heeft, voelen de initiatiefnemers zich genoodzaakt om de karateka in kwestie niet te selecteren voor wedstrijden. De balans tussen sport en school moet volledig stabiel zijn!

 Rapportencontrole van de selectie
 

TopKarate Amsterdam is met name gespecialiseerd in het geven van de traditionele vorm van het Wado-Ryu Karate. Naast het Wado-Ryu Karate kan je bij de vereniging ook terecht voor Personal Developement - Sport psychologe en/of Reiki behandelingen. Heeft u of uw kind te maken met bijvoorbeeld faalangst of is er sprake van een gebrek aan zelfvertrouwen? Dan is een persoonlijke begeleiding (coaching) een unieke uitkomst om dit te overwinnen.

Reiki behandelingen zijn uitermate geschikt in groepsverband, terwijl Personal Developement (het woord zegt het eigenlijk al) puur individueel gericht zijn.

Wilt u meer informatie over één van deze onderwerpen? Neem dan gerust even de tijd om te surfen op onze website, mocht u daarna meer vragen hebben of wilt u zich opgeven? Schroom dan niet en neem vrijblijvend contact op.

TopKarate Amsterdam
Koos Vorrinkweg 32
1069 JR  Amsterdam 

Kvknr. 34287038

ABN AMRO 410.436.194

 

     E M A I L  N A A R :
 
info@topkarate-amsterdam.nl

 

 

                              Veel surfplezier!!

                        
Deze website is gemaakt met: Sitemaken