URLhttp://www.vliegerwereld.nl
In buffer gebrachtmaandag 19 of March, 2007 UTC [09:32:48]

Deze paginaversie komt uit de buffer. (klik hier om de Google buffer van deze pagina te zien.)

Vliegerwereld
terug aar de startpagina

Vliegerwereld-in een nieuw jasje

Het nieuwe jasje van vliegerwereld

Zoals jullie kunnen zien is vliegerwereld in een nieuw jasje gestoken. De navigatie is behoorlijk veranderd en ook het uiterlijk is vernieuwd.

Een korte uitleg over hoe de navigatie nu werkt:
Het bovenste keuze menu brengt je naar de verschillende aspecten van vliegerwereld/sport. We hebben er voor gekozen om de het onderdeel krachtvliegers te laten vervallen. Als je een keuze hebt gemaakt in het eerste menu komt er een twee menu onder het eerste menu. Dat menu heeft betrekken tot de het onderdeel wat je in het eerste menu hebt gekozen. Tevens word er een index pagina geladen onder de menu's waarin informatie staat over het gekozen onderdeel. Op de index pagina komen de laatste update te staan die zijn gemaakt in de verschillende sub pagina's. Als je weer terug wil naar de index pagina van een bepaald onderdeel kan je altijd op home klikken. Wil je terug naar het hele begin van vliegerwereld klik dan op het bovenste illustratie waar de tekst vliegerwereld staat.


Vliegerwereld-Forum

De laatste forum berichten:

Ondertussen al meer dan
20.000 berichten.

 


Vliegerwereld-Nieuwsbrief

Maak gebruik van onze nieuwsbrief

Vliegerwereld probeert eens in de twee maanden een nieuwsbrief te versturen, als er geen nieuws heeft het ook geen zin om nieuwsbrief te versturen. In de nieuwsbrief kan je de meest uiteenlopende vliegernieuwtjes tegenkomen. Dit kunnen onderwerpen zijn die in het forum zijn besproken en die erg opgevallen zijn. Of leuke nieuwtjes die al op een van onze pagina's is vermeld maar niet zo is opgevallen. Meld je dus snel aan voor de nieuwsbrief.

Vliegerwereld-Festival kalender

In onze kalender vind u nationale en internationale festival

Wilt u uw eigen festival in onze kalender hebben staan, op de voor pagina van de kalender vind je een formulier waar je je festival kan aanmelden. Wij zorgen er dan voor dat je festival zo snelmogelijk in de kalender komt te staan


Vliegerwereld-Contact

Mail naar vliegerwereld

Heb je vragen over de website of wil je graag een artikel opsturen naar Vliegerwereld? Maak dan gebruik van contact pagina.Vliegerwereld-Contact

Vliegerwereld Links

De vliegerwereld links kunnen worden aangemaakt door alle forum leden. Iedereen kan dus zijn eigen link plaatsen op vliegerwereld.